Snur ryggen til: – Han er et null

0
498

Først tappet McGregor ut i fjerde runde. Sekunder etter hoppet Khabib over gjerdet til oktogonen og gikk til angrep på McGregors lagkamerat og jiu-jitsu-trener Dillon Danis.

Provokasjonen som kan ha utløst skandalescenene

Provokasjonen som kan ha utløst skandalescenene

Inne i oktogonen havnet McGregor i slåsskamp med flere i Khabibs team, før politiet og sikkerhetsvakter omsider fikk roet ned gemyttene.

Allerede samme kveld skrev iren på Twitter at han gleder seg til en omkamp, men det skjer trolig ikke skal man tro Khabibs manager Ali Abdelaziz.

– Burde skamme seg

I et lengre intervju med ESPN sier manageren at Khabib har ingen planer om å møte McGregor igjen.

– Han er fortida, vi må gå videre. Akkurat nå er han et null. Han har ingen verdi, vi bryr oss ikke om ham. Han kan fortsette videre, nyte livet sitt, være med familien, men han burde skamme seg for alt det han har sagt, sier Abdelaziz.

I opptakten til kampen gikk McGregor til gjentatte verbale angrep mot Khabib, faren hans, og manageren, som iren omtalte som «en jævla tyster», «terrorist» og «rotte».

KNUSER RUTER: Her går Conor McGregor fullstendig amok etter et pressetreff i Brooklyn, New York. Han skal nå ha meldt seg selv for politiet, etter å ha vært etterlyst. Video: CNN. Les hele saken her:

I intervjuet med ESPN hevder Abdelaziz at Khabib kunne ha avsluttet kampen i første, andre og tredje runde, men at han ventet til den fjerde runden for å straffe McGregor.

– Hvis folk skrur tilbake litt, så ble han nesten slått ut av en bryter. Jeg garanterer deg, hvis denne fyren fortsetter å snakke og ber om en omkamp, så bør familien hans prøve å stoppe ham, eller så burde de skaffe en livsforsikring på 100 millioner dollar, for da er han ferdig, sier Abdelaziz.

Vil møte Mayweather

Khabib har tatt til orde for å møte Floyd Mayweather i en boksekamp, men UFC-sjef Dana White heller mot én helt annet utøver.

– Jeg har ikke tenkt på det. Selvfølgelig vil Conor ha omkamp. Vi må gjøre det som er riktig og rettferdig. Vi får se hva som skjer, sier White til ESPN, og legger til:

Ordene McGregor sa til motstanderen under kampen vekker oppsikt

Ordene McGregor sa til motstanderen under kampen vekker oppsikt

– Som fan, så må du satse på Tony (Ferguson). Tony hadde beltet, vred kneet sitt, og ble strippet (for beltet). Den kampen skjer. Tony har aldri mistet beltet sitt i en kamp. Det hadde heller ikke Conor, men han fikk faktisk sjansen til å møte Khabib. Jeg mener Tony fortjener den neste sjansen, sier White.

Tony Ferguson vant mot Anthony Pettis under det samme stevnet etter at kampen ble avbrutt fordi Pettis brakk hånda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here